Cox Enterprises

Redwood City, California
Overview

HITT renovated office space on the third floor of an occupied building for Cox, who was relocating from San Francisco to Redwood City. As the floors above and below our project space were occupied, our team practiced good neighbor policies to avoid disrupting the existing tenants; we protected existing finishes, carefully planned noisy work, contained project dust, and coordinated building access for just-in-time material delivery. We kept half of the existing perimeter offices and the existing pantry, and demolished the existing partitions and everything else before renovating the space.

The renovation included installing new ceilings, new wall finishes, and new floor coverings, and building out new collaborative workspaces. Our team also managed and coordinated the owner’s IT, furniture, and security vendors for this project.